0010.jpg

З нагоди відкриття 90-го театрального сезону в Сумському національному академічному театрі ім. М. Щепкіна презентували виставу «Ромео & Джульєтта».

На відкритті Переможного 90-го сезону була присутня начальник відділу культури Наталія ЦИБУЛЬСЬКА. Вона привітала артистів з ювілейною датою та відзначила грамотами міського голови.

«Від очільника громади Олександра ЛИСЕНКА та особисто від себе вітаю всіх працівників театру з такою визначною датою. Театр – це не просто гра акторів на сцені. Це мистецтво, справжня історія наяву, неперевершені емоції. Наш академічний театр демонструє яскраві вистави з чудовою грою акторів. Кожний артист дає глядачеві незабутні емоції та приємні спогади. Тому з гордістю хочу відзначити акторів та побажати їм успіхів у реалізації всіх творчих планів», – зазначила Наталія Цибульська.

Присутні мали змогу переглянути прем’єрну виставу «Ромео & Джульєтта» за світовим шедевром англійського драматурга Вільяма Шекспіра в перекладі Юрія АНДРУХОВИЧА на музику Тараса ЛУКИ.

Режисер-постановник цієї вистави – заслужений артист України Максим БУЛГАКОВ. Саме він об’єднав у творчий тандем два академічні театри – Сумський національний академічний театр драми та музичної комедії ім. М. Щепкіна та Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр, що з середини 2022 року працює в Сумах.

У виставі були задіяні артисту хору, балету, оркестру, вокалісти.

Афіші вистав можна переглянути на сайті театру за посиланням.

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет