002.jpg

Перший Сумський гуманітарний штаб із понеділка, 14 листопада, видаватиме продуктові набори безробітним, які перебувають на обліку в Сумському міському центрі зайнятості та мають довідку про безробіття за 2022 рік.

Допомогу (рис (7,5 кг) і горох (2 кг)) можна буде отримати безпосередньо в штабі (вул. Воскресенська 16) з 10:00 до 15:00 у будні в порядку живої черги.

У Першому Сумському гуманітарному штабі зазначають, що видача триватиме, поки відповідні продукти будуть у наявності: «Штаб не має списків осіб, які перебувають на обліку, не володіє інформацією щодо точної чисельності людей, ми обмежені в наших ресурсах. Тож, враховуючи цей фактор, будь ласка, стежте за інформацією про те, коли видачу буде завершено (ми обов'язково попередимо про це на нашій сторінці, залишимо запас на 200 осіб, які ще не встигнуть на той час отримати допомогу)».

Для того, щоб ви могли отримати продукти необхідно :

  • заповнити онлайн-форму (вказавши дані без помилок);
  • прийти за вказаною адресою з паспортом та довідкою (отримати допомогу за безробітного може довірена особа з оригіналами його документів). Замість довідки можна показати відповідний запис у трудовій.