0010.jpg

КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» допомагає засобами гігієни своїм підопічним.

Терцентр взяв участь у проєкті «Допомога засобами гігієни людям похилого віку (65+), особам з інвалідністю, внутрішньо переміщеним особам в період воєнного стану в Сумській територіальній громаді», що здійснюється за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та «CARE Deutcshland» в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність».

Завдяки цьому проєкту, підопічні «Берегині» можуть безоплатно отримати потрібні їм засоби гігієни.

За словами директора терцентру «Берегиня» Інни ГАЛІЧЕНКО, на обслуговуванні в територіальному центрі перебувають 3618 осіб, з яких 156 людей похилого віку, осіб з інвалідністю та внутрішньо переміщених осіб, котрі, відповідно до медичних висновків, потребують таких засобів. Наразі подібну допомогу отримали 156 сумчан.

З метою покращення надання соціальних послуг та забезпечення підопічних усім необхідним, співробітники територіального центру постійно беруть участь у різних грантових проєктах і конкурсах.