Надрукувати
Перегляди: 1278

В обласному центрі діє Благодійний фонд підтримки добровольчих формувань Сумської міської територіальної громади «За Суми».

Про його завдання та функції розповіли 24 листопада під час брифінгу за участі представників Благодійного фонду та добровольчих формувань громади.

Директор БФ «За Суми» Людмила ЧЕРЕМІСОВА повідомила, що вже мають перші внески, які спрямують на потреби ДФТГ. Що саме купувати та кому, визначатиме наглядова рада, у складі якої – командири добровольчих формувань. Фонд уже має сторінку у Facebook, де звітуватиме про свою діяльність.

«У лютому наші добробати зупинили російську орду, про що знає не лише Сумщина, а й уся Україна. Ми їм безмежно вдячні за це і наш обов’язок – допомагати їм усім, чим можна», – зазначила Людмила Черемісова.

Фонд відкрив спеціальний рахунок для збору коштів. Зробити внесок можуть як окремі громадяни, так і колективи. Зокрема, фонд уже має позитивний досвід співпраці з освітянами громади.

«Кожен донат, кожна копійка, що надійде до фонду, ітиме тим, хто захищає місто Суми. Кожна допомога важлива, навіть, мінімальна. Допомагайте своїм добробатам – це ваш захист!», – наголосив волонтер фонду Владислав КУПРІЄНКО.

Представники ДФТГ подякували жителям громади та її керівництву за всебічну допомогу та підтримку. Водночас наголосили: потреба в допомозі залишається і, навіть, збільшується, бо розширюється перелік завдань.