Надрукувати
Перегляди: 803

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО під час урочистостей у Сумському національному академічному театрі ім. М. Щепкіна вручив відзнаки волонтерам і військовослужбовцям з нагоди їхніх свят.

Від імені сумської громади посадовець подякував воїнам, які захищають сумчан та українців від ворожої агресії, та представників волонтерського руху, які надають значну допомогу оборонцям.

«Історія України – це історія перемог над ворогом. І сьогодні, шановні наші захисники, ви пишете новітню історію нашої держави та світу. Ви сьогодні вчителі географії, і вчителі історії, бо допомагаєте нападникам вивчити нашу історію. Її та географію вони вчать на ваших подвигах, ваших вчинках, на тих перемогах і визволенні тих територій, які, на жаль, сьогодні ще окуповані. У лютому всі почали боронити наше місто, з’явилися люди зі зброєю, а також ті, хто привозили блоки, варили їжаки, приносили на блокпости їжу, одяг і все необхідне. Сьогодні можу сказати, що кожен сумчанин – це волонтер», – наголосив Олександр Лисенко.

Очільник громади вручив волонтерам і військовослужбовцям відзнаки з нагоди їхніх свят.

Також цього дня зранку їх вшановували на Урочистій сесії міської ради, яку з нагоди Міжнародного дня волонтера та Дня ЗСУ проводили вперше та вручали нову відзнаку виконавчого комітету «Захисник України. Герой міста Суми».