0012.jpg

За сприяння очільника сумської громади Олександра ЛИСЕНКА та підприємців Сумський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр № 1 отримав новий генератор.

У результаті співпраці мережі супермаркетів «Маркетопт», яка нещодавно працює на території громади, та Олександра Лисенка, підприємці придбали генератор для освітнього дитячого закладу, що потребував такої допомоги. У День Святого Миколая очільник громади завітав до Сумського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру № 1 та передав дизельний генератор і подарунки від мережі «Маркетопт».

«Сьогодні, як ніколи, потрібно приділяти увагу нашим діткам, щоб вони менше думали про війну, менше її відчували. Вітаю діток і дорослих зі святом! Ми кожен рік чекаємо Святого Миколая, адже малеча мріє про подарунки та диво. А дорослі сьогодні мріють про одне – мир та спокій. Хочу, щоб наші дітки були усміхненими, адже вони – найдорожче, що в нас є», – сказав Олександр Лисенко.

На балансі Сумського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру №1 стоїть газова топкова, яка забезпечує заклад опаленням. Але у зв’язку з перебоями електроенергії, центр мав проблеми з обігрівом приміщення, тож, потребував генератора, щоб діти могли постійно отримувати необхідні послуги.

В. о. директора Сумського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру № 1 Ірина КУРИЛЕНКО подякувала підприємцям та очільнику громади Олександрові Лисенку за надану допомогу.