Надрукувати
Перегляди: 1805

24 травня випускники 9, 11 класів шкіл міста із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування завітали до Сумської міської ради, де їх привітали із закінченням навчального року та вступом у доросле життя.


Разом із випускниками на зустріч завітали і їхні найближчі люди – опікуни. В теплій, душевній атмосфері їх зустріли заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ, начальник служби у справах дітей Валерія ФЕРКАЛЮК та заступник начальника управління освіти і науки Олена НАЗАРЕНКО.

Альона Дмітрєвская привітала випускників зі святом: «Сьогодні ви стоїте на порозі нового життя, яке буде сповнене як позитивних емоцій, так і буденних турбот. Проте, хочу закликати вас, завжди залишатися людьми, зустрічати негаразди з посмішкою і тоді ви здолаєте цей шлях з достоїнством. Не забувайте, що віднині ви несете відповідальність за своїх близьких, адже саме вони дали вам путівку в життя. Будьте відповідальними та розсудливими і у вас все обов’язково вийде».

Також слова привітань та настанови своїм вихованцям дали Валерія Феркалюк та Олена Назаренко, які протягом усього навчального процесу підтримували учнів. Вони наголосили на тому, що в разі не вступу до ВУЗу, випускники можуть освоїти обрану спеціальність в коледжі або технікумі. Головне – бажання. Якщо ж виникнуть труднощі чи певні проблеми, служба у справах дітей готова прийти на допомогу.

Випускниця школи № 22 Лілія ГРИГОРЕНКО від імені всіх випускників щиро подякувала всім, хто протягом цих років був їм опорою, та пообіцяла, що всі зусилля, яких було докладено для їхнього виховання не пройдуть марно.

Кожен із присутніх з нагоди закінчення навчального року отримав солодкі подарунки та такі необхідні в подальшому навчанні USB флеш-накопичувачі.

 <