0010.jpg

Центр професійного розвитку педагогічних працівників переміг з проєктом «Мовний фронт» у VІ Загальноукраїнському конкурсі проєктів у сфері освіти.

Конкурс проєктів організувала громадська спілка «Українська асоціація освіти дорослих» за підтримки DVV International Ukraine. Його мета – популяризація освіти дорослих в Україні, формування професійної взаємодії провайдерів освіти дорослих, а також обмін досвідом і поширення ефективних практик та ініціатив, спрямованих на формування суспільства, що навчається протягом життя.

Проєкт «Мовний фронт», який улітку 2022 року реалізовував Центр професійного розвитку педагогічних працівників, посів ІІ місце на VІ Загальноукраїнському конкурсі проєктів у сфері освіти дорослих у номінації «Кращий проєкт громадянської освіти».

«Мовний фронт» – це не просто проєкт, а стрижень національної ідентичності маленького прикордонного міста Суми, який допоміг близько 600 сум’янам перейти на українську мову та почати спілкуватися нею в повсякденному житті», – зазначають у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників.