005.jpg

У Театрі юного глядача привітали дітей пільгових категорій з новорічними святами та подарували солодкі подарунки.

На святі були присутні діти пільгових категорій громади: діти військовослужбовців України, діти-сироти, діти з малозабезпечених родин та діти ВПО.

«Незважаючи на наші реалії, у наших діток завжди повинно бути свято! Тому нехай це святкове дійство принесе тільки позитивні спогади. Вітаю вас, дорогі дітки, та ваших батьків з прийдешніми новорічними святами. Бажаю найголовнішого – мирного неба та щасливого майбутнього у вільній країні!» – зазначив Олександр Лисенко.

За ініціативи очільника громади Олександра ЛИСЕНКА, цьогоріч також вирішили провести традиційне свято для діток. Воно проходило п’ять днів поспіль.

«Сьогодні ми влаштовуємо діткам свято, незважаючи на ситуацію в країні та погоду за вікном. Ми дуже раді вас вітати в цьому залі. Ви побачите казку та станете її частиною», – зазначила заступник начальника управління освіти і науки Олена НАЗАРЕНКО.

Також від влади громади кожна дитина отримала новорічний подарунок.

За словами начальника культури Наталії ЦИБУЛЬСЬКОЇ, дітки мали змогу побачити яскраву, веселу казку та отримати новорічний подарунок. Таке свято допомогло маленьким сумчанам та їхнім батькам відволіктися від обставин та весело провести час.