001.jpg

У центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка відбулася презентація книги Віктора КУЗЬМЕНКА «З любов’ю до України».

На заході були присутні представники відділу культури, працівники бібліотечної системи міста, рідні й друзі поета та охочі сумчани.

Віктор Кузьменко – сумчанин, поет, музикант, майстер виробів з дерева і в той же час військовий. З початку повномасштабного вторгнення росії він захищає сумський край в одному з добробатів громади.

Книга «З любов’ю до України» має 207 сторінок, вміщує більше ніж 120 віршів, байки, прозові твори та автобіографію.

Віктор Кузьменко розповів, що видати книгу було його мрією і він прямував до цього 15 років. Раніше автор видавав свої написані роботи, але саме книгу надрукував вперше. У ній розміщені твори про Батьківщину, рідний край, сім’ю, друзів, любов.

Перші екземпляри книги були видані до нового року, а презентація пройшла сьогодні, 17 січня, у центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка. Таку зустріч організував відділ культури. 

Начальник відділу культури Наталія ЦИБУЛЬСЬКА зазначила, що книга є унікальною, адже в ній автор передав свої емоції та відчуття як про особисті моменти із життя, так і про ті військові події, що проходили і тривають у нашій країні. Також автор подарував свої видання сумським бібліотекам.

На зустрічі Віктор Кузьменко поділився історією написання творів, зачитав деякі з них і подякував очільнику громади Олександрові ЛИСЕНКУ, який допоміг у виданні книги.