Надрукувати
Перегляди: 1494

26 травня у Сумській трогово-промисловій палаті відбулося урочисте відкриття ХIІI Міжнародної універсальної виставки міжрегіональної та зовнішньоекономічної співпраці «Слобожанський міст-2016».


Мета виставки – сприяння розвитку торгово-економічної та науково-технічної співпраці, кооперації підприємств і організацій, налагодженню нових і зміцненню існуючих зв’язків.
На цю непересічну подію зібралися представники міської, обласної влади, товаровиробники, підприємці, пересічні сумчани та гості міста.

Завітали на свято і зарубіжні партнери, багато з яких вже мають багаторічну плідну співпрацю із сумськими товаровиробниками. Саме тому Надзвичайні і Повноважні Посли Республіки Македонія, Республіки Сербія, Чорногорії, Словацької Республіки, Республіки Білорусь висловили сподівання, що з кожним роком співробітництво буде лише поглиблюватися. Тим більше, що Суми мають надзвичайний виробничий потенціал.

Секретар Сумської міської ради Андрій БАРАНОВ долучився до урочистого відкриття «Слобожанського мосту», після чого до уваги гостей торгово-промислової палати свої виробничі здобутки представили близько 40 підприємств із міста Суми та області.

Потому відбулося нагородження переможців конкурсу «Кришталева Альтанка-2016», під час якого у номінації «Найактивніший експортер», «Підприємство-новатор», «Соціально відповідальний бізнес» Почесні відзнаки та Дипломи отримали ТОВ «Керамейя», товарно-сировинна біржа «Сумська ресурсна біржа» та ТОВ «Центральний ринок м. Суми».

Родзинкою цьогорічної виставки став міжнародний бізнес-форум «Відчиняємо ворота в Європу», під час якого представники ділових кіл дізналися про особливості веденнябізнесу по-європейськи.