0012.jpg

Відразу п’ять проєктних пропозицій, розроблених КУ «Агенція промоції «Суми» та управління стратегічного розвитку пройшли конкурсний відбір на надання стипендій для професіоналів у сфері культури, які раніше долучалися до можливостей House of Europe та Goethe-Institut.

Кожен із проєктів отримає фінансування на реалізацію в розмірі 2000 євро.

Зокрема, вже зовсім скоро жителі та гості обласного центру зможуть стати свідками та долучитися до наступних заходів, яким надана відповідна підтримка від німецької громадської організації: костюмована екскурсія вулицями міста; патріотична фотозона, присвячена героїчним подвигам містян на початку повномасштабного вторгнення рф в Україну; флуоресцентна виставка на базі міської галереї; фотопроєкт «Архітектурна спадщина міста Суми».

«Працюємо над тим, щоб навіть у такий складний час сум’яни мали змогу гарно провести своє дозвілля та стати частиною цікавих та корисних культурно-мистецьких заходів. Слідкуйте за сторінками Агенція промоції «Суми» та управління стратегічного розвитку міста, щоб не пропустити анонси вказаних вище подій», – зазначають в управлінні стратегічного розвитку.