0010.jpg

Мешканці громади можуть обрати варіант адресних покажчиків з трьох запропонованих.

Зробити це дозволяє онлайн-опитування на Платформі електронної демократії E-dem. Опитування створено за ініціативи Департаменту комунікацій та інформаційної політики спільно з ініціативною групою громадських активістів та за підтримки Фонду «Східна Європа».

Нагадаємо, що у нашій громаді триває процес дерусифікації. У листопаді 2022 року ухвалено рішення Сумської міської ради, яким змінено назви 211 проспектів, площ, вулиць, провулків та проїздів.

Для актуалізації та полегшення навігації сумчан і гостей громади, представники влади та громадськість, творча молодь розробляють дизайн та макет сучасних адресних покажчиків з рекомендаціями щодо їх розміщення і виготовлення.

Підсумком такої співпраці стали три варіанти табличок з врахуванням вимог брендбуку, сучасних дизайнерських тенденцій та просторового сприйняття.

Відтак, пропонуємо мешканцям громади, у тому числі ВПО, долучитися до онлайн-опитування та проголосувати за найбільш прийнятний варіант.

Зробити це можна з 27 березня по 9 квітня включно.

Для того, аби проголосувати, необхідно пройти безпечну ідентифікацію через Банк ІД, що надійно зберігає ваші персональні дані.