0010.jpg

У обласному центрі підбили підсумки міського огляду-конкурсу методичних кабінетів дошкільних навчальних закладів, який проходив у травні.
Управлінням освіти і науки та Інформаційно-методичним центром започатковано міський огляд-конкурс на кращий методичний кабінет дошкільного навчального закладу.

Його проводять для поліпшення організації методичної роботи з педагогічними кадрами, активізації і вдосконалення діяльності та навчально-методичного забезпечення методичних кабінетів.

На розгляд журі були представлені супровідні матеріали методичних кабінетів 11 дошкільних навчальних закладів (№№ 1, 6, 8, 10, 14, 15, 19, 21, 28, 31, 40) та 2 навчально-виховних комплексів (№№ 11, 41).

За підсумками ІІІ (очного) етапу конкурсу на кращий методичний кабінет І місце посів дошкільний навчальний заклад (центр розвитку дитини) № 14 «Золотий півник». Сходинкою нижче – дошкільний навчальний заклад № 31 «Ягідка» та навчально-виховний комплекс № 11 «Журавонька».

ІІІ місце вибороли дошкільний навчальний заклад № 8 «Космічний» та дошкільний навчальний заклад (центр розвитку дитини) № 28 «Ювілейний».