006.jpg

На спортивному майданчику біля озера Чеха провели спортивно-оздоровчий захід для літніх людей та осіб з інвалідністю.

Цікаве й корисне дозвілля для сумчан організувала КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня». Приурочили подію до Всесвітнього дня здоров’я.

Більше сотні сумчан взяли участь у масштабній розважальній програмі, розрахованій на різні смаки й уподобання. Тут можна було позайматися дихальною гімнастикою, потанцювати запальну Zumba, пройти майстер-клас зі скандинавської ходьби, потренуватися з провідними спортсменами КДЮСШ «Суми», ознайомитися з принципами здорового і корисного харчування.

Активну участь у програмі свята взяли представники влади громади: очільник Олександр ЛИСЕНКО, його заступник Віра МОТРЕЧКО, директор департаменту соціального захисту населення Тетяна МАСІК, директор КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» Інна ГАЛІЧЕНКО. Посадовці не обмежилися лише вітальними виступами, але й потренувалися разом з усіма учасниками свята.

«Хочу побажати всім вам здоров’я, сил і витримки. Ви великі молодці, що берете участь у таких корисних заходах. А ми, як влада, будемо й далі підтримувати вас, організовувати цікаве дозвілля, щоб вам було легше пережити цей непростий період», – сказав Олександр Лисенко.

Окрім спортивної частини свята, на присутніх чекав імпровізований фітобар, де були презентовані фіточаї з цілющими властивостями. А на обід всі охочі мали можливість скуштувати борщ із білими грибами та сушеними грушами, булгур з овочами, корисні салати, десерт із гарбуза, напій із калини і традиційну кашу.