004.jpg

Управління «Служба у справах дітей» спільно з благодійниками привітали дітей, які живуть у сім’ях опікунів, піклувальників, дитячому будинку сімейного типу, сім’ях патронатних вихователів, прийомних сім’ях, з Великоднем.

Для цієї категорії, а це 100 дітей, за допомогою Сумського міжрегіонального вищого професійного училища напекли пасок, а за сприяння торговельної мережі «Дари моря» підготували продуктові набори. До благодійної акції долучилися й інші благодійники Сум (торговельні мережі  «Продуктова хатка», «Кошик», «Сільпо», підприємці Центрального ринку).

Окрім вручення смачних подарунків до Великодня, для дітей старшого віку провели майстер-клас із прикрашання пасок та презентували творче вітання від вихованців Палацу дітей та юнацтва.

Заступник голови Сумської міської ТГ Віра МОТРЕЧКО та начальник управління «Служба у справах дітей» Валерія ПОДОПРИГОРА привітали дітей із прийдешнім святом і побажали їм Божого захисту та мирного неба. Також вони висловили вдячність захисникам і захисницям України, які взяли до рук зброю, щоб юні українці були вільними.