Надрукувати
Перегляди: 1439

До Міжнародного дня батьків та Міжнародного дня захисту дітей 31 травня на березі річки Псел на території Гриль-парку «Поляна» відбувся святковий захід «Родина, як зірка єдина».

Свято було б не можливим без підтримки Сумської міської ради, благодійного фонду «Сагасітас-Україна», волонтерів СумДУ, громадських організацій та спонсорів.

Це була зустріч родин, які виховують молодь з особливими потребами і є відвідувачами комунальної установи «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» та сімей учасників АТО.

«Відчуваю, що у вас панує атмосфера добра, взаємної любові та поваги. Піклуватися про підростаюче покоління, наповнювати кожен день радістю і теплом, забезпечувати сучасні умови для навчання, оздоровлення, відпочинку – до цих завдань міська влада підходить з повною відповідальністю. Тому, впевнена, що діти міста і надалі будуть зростати щасливими та стануть гідними громадянами», – звернулася до присутніх директор департаменту соціального захисту населення Сумської міської ради Тетяна МАСІК.

Свято було насичене вокальними номерами, літературними композиціями у виконанні молоді з інвалідністю, конкурсами, цікавими іграми, які організували студенти-волонтери СумДУ. Гості були ніби одна велика дружна родина, у якій один одному допомагають, підтримують, поважають. Вони із захопленням спостерігали за святковим дійством та стали учасниками рухливих ігор.

Символізувала свято ромашка, яку власноруч виготовили юнаки та дівчата з особливими потребами і подарували своїм батькам та присутнім.

По закінченню зустрічі на всіх присутніх чекала «польова» каша та солодощі.