004.jpg

У середмісті Сум провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ «Великоднє світло веде до Перемоги».

У рамках ярмарку його організатори – відділ культури та міська централізована бібліотечна система – влаштували продаж виробів ручної роботи, солодощів і випічки, що були зроблені бібліотекарями та користувачами книгозбірень, провели дитячу розважальну програму та майстер-клас з ручного розпису одягу.

Охочі мали можливість залишити найзаповітніші прагнення в Арці Великодніх побажань, зробити світлину на згадку в фотозоні або ж портрет у майстерні художника.

Свою творчість присутнім дарувала народна хорова капела «Гармонія» під керівництвом Олександри БІЛОВОЛ.

Відвідали благодійний захід заступник очільника Сумської міської ТГ Станіслав ПОЛЯКОВ та начальник відділу культури Наталія ЦИБУЛЬСЬКА, які також зробили внесок у допомогу ЗСУ.

«Цим заходом ми хотіли перед Великоднем підняти сумчанам настрій і водночас нагадати про те, що війна триває й обов’язок кожного не забувати про захисників і захисниць України та допомагати їм здобути Перемогу», – зазначив Станіслав Поляков.

Завдяки ярмарку виручили майже 10 тис. грн, які передадуть новосформованому підрозділу 31-ої бригади. Раніше для цього військового підрозділу сумчани зібрали ще понад 11 тис. грн.

Безпосередньо під час заходу організатори ярмарку обдарували Великодніми смаколиками воїна, який проходив поруч.