Надрукувати
Перегляди: 1692

1 червня біля Сумського Палацу дітей та юнацтва, відбулося свято «В небі сонечко сміється», присвячене Міжнародному Дню захисту дітей.


На яскраве дійство завітали чи не всі маленькі сумчани разом із батьками, дідусями й бабусями.

Спершу, в Палаці пройшов Гала концерт «Україна – рідний край» серед вихованців дошкільних навчальних закладів. Далі, вже на вулиці, своїми цікавими номерами, колоритними костюмами присутніх радували творчі колективи Сумського ПДЮ, які наче доповнювали один одного. І хоча кожна наступна постановка відрізнялася від попередньої, але всі вони були сповнені драйву та запалу.

Малеча сприймала концерт у веселій, дружній атмосфері, підтримуючи своїх юних друзів оплесками. Хлопці та дівчата залюбки вступали в діалог із ведучими, які розвеселяли та вітали дітлахів із їхнім «професійним святом».

Паралельно із цим у сквері ім. Т. Г. Шевченка працювали майстер-класи з виготовлення штучних квітів, прикрас із бісеру та інші. Тут також був аншлаг, адже кожен хотів повчитися чомусь цікавому. А зовсім поруч діти бавилися у розвиваючі ігри, фотографувалися та з захопленням долучалися до кожного конкурсу, який їм був запропонований.

Участь у святкуванні Дня захисту дітей взяв і заступник міського голови Степан ПАК, який від імені очільника Сум привітав малечу та їх батьків із цим чудовим святом.

«Сьогодні чи не найкращий день у році – День захисту дітей. Це свято сповнене теплом, радістю та викликає лише позитивні емоції. Інакше просто бути не може, адже ви – найдорожче та найсвітліше, що у нас є. Ви – наше майбутнє, надія та підтримка. Нехай ваше дитинство буде яскравим, незабутнім і запам’ятається як найкраща пора в житті. Від імені міської влади, хочу сказати, що ми для цього робимо і будемо робити все можливе», – звернувся посадовець до сумських дітлахів.