004.jpg

Для працівників КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» закупили вісім електровелосипедів.

За підтримки представників муніципалітету міста Зіндельфінген (Німеччина) у червні 2022 року департаментом фінансів економіки та інвестицій разом з КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» було підготовлено та подано на розгляд Sto Foundation (фонду, що виділяє спеціальне фінансування для середньо- та довгострокових проєктів підтримки біженців) проєкт, що передбачав закупівлю електровелосипедів для соціальних працівників установи. Проєкт успішно пройшов конкурсний відбір та отримав на початку поточного року фінансування в сумі 6160 Євро (256410,47 грн). За них через ProZorro придбали вісім електровелосипедів. Вартість одного склала майже 28,4 тис. грн.

«Дякуємо за підтримку в реалізації проєкту представникам муніципалітету міста Зіндельфінген та STO Foundation за їх чуйність та готовність допомагати у такий нелегкий час!» – зазначила директор терцентру Інна ГАЛІЧЕНКО.

Шість електровелосипедів надали працівникам відділення соціальної допомоги вдома, зокрема тим, котрі обслуговують жителів старостинських округів, два – соціальному патрулю Будинок нічного перебування. Це підвищить мобільність берегинців, що дасть можливість обслуговувати більшу кількість отримувачів соціальних послуг.