002.jpg

У рамках загальноміського заходу «Дні Сталої енергії» департамент фінансів, економіки та інвестицій проводить екоконкурси для дошкільнят і школярів, а також студентів закладів фахової передвищої освіти Сумської міської ТГ.

Перший конкурс «Відновлювальна енергетика – нові можливості!» для закладів дошкільної освіти має на меті привернути увагу дітей дошкільного віку до можливостей використання альтернативних джерел енергії. Участь у конкурсі передбачає створення відеоролика на тематику відновлювальної енергетики.

Період проведення конкурсу:15 травня – 15 червня. Визначення переможців: 15–22 червня. Оголошення переможців: 23–26 червня.

Другий конкурс – «Виклик відновлюваної енергетики: енергія майбутнього», для учнів 5–11 класів, студентів закладів фахової передвищої освіти. Його мета – підвищення обізнаності молоді у питаннях використання відновлювальних джерел енергії, привернення уваги до наявних проблем у сфері вичерпування природних ресурсів та забруднення довкілля. Участь у конкурсі передбачає створення мініатюри будь-якого відновлювального джерела енергії, яка відображає особисту думку автора щодо відновлювальних джерел енергії.

Період проведення конкурсу:15 травня – 15 червня. Визначення переможців: 16–22 червня. Оголошення переможців: 23–26 червня року.