006.jpg

У рамках відзначення п’ятої річниці проєкту «Поліцейський офіцер громади» Сумська міська ТГ підписала Меморандум про співпрацю та партнерство з Головним управлінням Національної поліції в Сумській області.

В актовій залі Головного управління Національної поліції в Сумській області провели урочистий захід із врученням нагород співробітникам поліції та підписанням Меморандуму про співпрацю з сумською громадою. За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків та з нагоди пְ’ятої річниці запровадження проєкту на території сумської громади кращих поліцейських офіцерів громади нагородили грамотами, подяками та цінними подарунками.

«Проєкт «Поліцейський офіцер громади» за п’ять років показав свою ефективність і важливу роль у суспільстві. Поліцейські офіцери стали надійною підтримкою та опорою для мешканців уже 38 громад Сумщини – довіра людей зростає, – відзначив очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО. – Ми, представники влади, так само, як і поліція, вважаємо себе сервісною службою, яка працює для людей. І сьогодні Меморандумом об’єднуємо наші зусилля у напрямку підсилення безпеки жителів сумської громади».

Начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області Петро ТОКАР і очільник Сумської МТГ Олександр Лисенко скріпили своїми підписами Меморандум про співпрацю та партнерство. Сторони зобов’язалися координувати зусилля та спільну діяльність для підвищення рівня публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини та протидії злочинності на території громади.