006.jpg

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО відзначив журналістів із місцевих медіа з нагоди професійного свята

Напередодні Дня журналіста на запрошення управління суспільних комунікацій до представників ЗМІ завітали Ксенія СМИРНОВА – телеведуча, ведуча авторських проєктів (UATV – державний канал іномовлення «Freedom»), засновниця ГО «Оперативна група з кібербезпеки» та Оксана МОРОЗ – засновниця ініціативи з інфогігієни «Як не стати овочем».

Вони поділилися власним досвідом, поспілкувалися з журналістами та провели тренінг щодо комунікації в умовах війни та інформаційної гігієни.

«Ми живемо в непростий час, і кожен медійник черпає нові тенденції та вчиться працювати, зважаючи на реалії. Тому ми запросили досвідчених фахівців, які вивчають суспільні комунікації в умовах воєнного стану, є представниками медіа та організацій. Спілкування та комунікація вийшла вдалою та корисною», – зазначила начальник управління суспільних комунікацій Олена ДЯГОВЕЦЬ.

До зустрічі також долучився очільник сумської громади, який привітав присутніх з професійним святом.

«Сьогодні журналіст – це справжній боєць на своєму фронті. Ви виконуєте колосальну роботу – інформуєте, доносите правду не тільки до українців, а й до всього світу. Завдяки вам за межами України знають про всі злочини ворога. Українські журналісти не бояться тривог, вибухів, гарячих точок. Ви професійні, хоробрі та мужні, готові боротися разом з нашими військовими та наближати Перемогу! Дякую, що тримаєте інформаційний фронт! Зі святом!» – привітав Олександр Лисенко.

Принагідно очільник громади відзначив грамотами міського голови за наполегливу сумлінну працю, вагомий особистий внесок в інформування мешканців про життя сумської міської територіальної громади під час дії воєнного стану, високу професійну майстерність та з нагоди Дня журналіста тих, хто кожного дня стоїть на варті чесних та оперативних новин.