003.jpg

До Сумської міської ради надійшов лист-подяка від Фонду «Партнерство за сильну Україну».

Фонд засвідчив Сумській міській раді свою найвищу повагу та висловив подяку за сприяння візиту Надзвичайного та Повноважного Посла Фінляндії в Україні та уповноваженого представника Посольства Швеції в Україні до Сумської області, який відбувся 30 травня.

«Такі заходи є надзвичайно важливими та знаковими для зміцнення співпраці й партнерських відносин, а також – для ще більшої підтримки України нашими міжнародними партнерами. У рамках візиту представники посольств отримали можливість краще зрозуміти ситуацію в місті Суми, а також побачити, що, не дивлячись на численні величезні виклики, місто продовжує працювати та відновлюватися, а мешканці надихають своєю незламністю та вмотивованістю», – йдеться у листі.

Представники Фонду також висловили своє сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Нагадаємо, 30 травня в Сумах пройшла зустріч представників влади Сумської міської тергромади та області з делегацією Фонду «Партнерство за сильну Україну». Повноважний Посол Фінляндії в Україні Яакко ЛЕХТОВІРТА та заступник глави Місії Посольства Швеції Анна Марія ЛІНДГРЕН-САЛТАНОВА разом з іншими учасниками делегації відвідали приміщення Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І. Г. Харитоненка, один із корпусів якого був зруйнований росіянами у березні минулого року. Представники фонду зацікавилися питанням допомоги у відновленні об’єктів історичної та культурної спадщини Сумської області, зруйнованих у результаті військової агресії рф.