006.jpg

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у міській дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди відбулись святкові заходи.
У всіх відділеннях стаціонару влаштували святкові ранки, вихователі відділень провели ігри, конкурси: «Чи добре запам’ятав я свої права», «Казкова правова вікторина», відбулись «солодкі столи», святкові обіди.

Завдячуючи спонсорам, усім дітям вручили подарунки.

Від настоятеля храму Воздвиження Хреста Господнього УПЦ протоієрея Олександра ГРУЩАКА неврологічне відділення отримало ходунки для осіб із обмеженими фізичними можливостями.

У дитячих поліклініках та відділеннях холи і коридори прикрасили малюнками дітей та повітряними кульками. За рахунок спонсорських коштів придбали для дітей-сиріт солодкі подарунки та іграшки.

28 травня в актовій залі міської дитячої клінічної лікарні Святої Зінаїди відбувся семінар для батьків. Захід проводився з метою підвищення обізнаності батьків у питаннях збереження та зміцнення здоров'я своїх дітей. Розглядались питання про надання амбулаторної допомоги дітям, вакцинацію, сучасні методи лікування органів дихання, оздоровлення дітей міста, вигодовування дитини першого року життя, права та обов’язки батьків. Також відбули майстер-класи з надання дошпитальної допомоги дитині та харчування сучасної жінки.

27 травня розпочалась акція зі збору крові «Краплина крові – життя дитини», яка триватиме до 4 червня.