007.jpg

У дитячому парку «Казка» пройшов Олімпійський день, до якого долучилися вихованці ДЮСШ сумської громади.

До 500 спортсменів зібралося на спортивному стадіоні. Це хокеїсти на траві, боксери, легкоатлети, плавці, тенісисти, футболісти та всі прихильники здорового способу життя віком до 18 років.

Захід організували Національний олімпійський комітет України, а також відділення Національного олімпійського комітету України у Сумській області, управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації, відділ фізичної культури та спорту Сумської міської ради.

Заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО подякувала організаторам заходу за популяризацію фізичної культури та спорту серед молодого покоління, а юним спортсменам – за те, що в такий складний час зберігають прихильність до здорового способу життя та відданість спорту, і побажала перемог не тільки спортивних, а й особистих.

Розпочався Олімпійський день з розминки разом з учасницею літніх Олімпійських ігор 2012 у Лондоні, заслуженим майстром спорту України, багаторазовою переможницею і призеркою чемпіонатів світу та Європи з вільної боротьби Катериною БУРМІСТРОВОЮ.

Програма заходу включала біг на дистанціях 50 м, 500 м та 1000 м, легкоатлетичну естафету «Формула 1», спортивне орієнтування «Лабіринт».

Олімпійський день пройшов під гаслом «Україна в колі друзів. Разом до перемоги заради Миру!».