004.jpg

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО разом з керівництвом області відвідали КП «Міськводоканал» та передали підприємству три дизель-генератори.

У рамках співпраці Сумської ОВА та Федерального агентства з технічної допомоги Німеччини (THW) для потреб водопровідно-каналізаційного господарства було отримано шість генераторів для Сумської області потужністю від 400 до 715 kVA, три з них – для Сумської МТГ. КП «Міськводоканал» передали три генератори потужністю 500 kVA, 650 kVA та 715 kVA для безперебійного забезпечення споживачів життєво важливими послугами під час аварійних знеструмлень у разі ворожих обстрілів.

«Безпека та забезпечення життєдіяльності в громаді – пріоритет на сьогодні. Ми ретельно готуємося до зими та готові до тих обставин, які можуть трапитися в разі ворожих атак. Забезпечення безперебійного водопостачання – це також частина нашої підготовки. Дякую благодійникам та обласній владі за допомогу, а водоканалівцям – за щоденну роботу! Працюємо далі!» – зазначив Олександр Лисенко.

Загалом за сприяння обласної та влади громади, інших донорських організацій КП «Міськводоканал» отримало близько 30 генераторів, а також насоси, компресори, мотопомпи та інше обладнання.

Під час візиту на підприємство посадовці детальніше ознайомилися з його роботою, оглянули устаткування та поспілкувалися з працівниками.

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет