Надрукувати
Перегляди: 1508

6 червня міський голова Олександр ЛИСЕНКО, заступник міського голови Віктор ВОЛОНТИРЕЦЬ та директор департаменту комунікацій та інформаційної політики Антоніна КОХАН привітали представників ЗМІ з Днем журналіста.


«Наша держава обрала шлях європейської інтеграції, а тому свобода слова та незаангажованість поглядів – головне чого прагне суспільство. Дякую за те, що завдяки вашій наполегливій праці тисячі читачів, глядачів і слухачів щодня отримують об’єктивну інформацію про події, що відбуваються в місті», – звернувся до присутніх міський голова.

Віктор Волонтирець побажав представникам ЗМІ великих тиражів, мільйонної аудиторії шанувальників та легкості в написанні матеріалів.

На переконання Антоніни Кохан, журналісти мають бути у конструктивній опозиції до влади, яка допомагає вчасно виявляти та усувати наявні проблеми.

Кожен колектив та власних кореспондентів нагороджено грамотами міського голови за активне висвітлення діяльності Сумської міської ради, міського голови, виконавчого комітету а також за власний внесок у суспільне життя міста. Зокрема, за стабільність молодості духу і думок, творчий і креативний підхід до підготовки матеріалів, незаангажованість поглядів, професіоналізм і конструктивну критику міської влади, переконливе журналістське слово про реалії міста, налагодження соціального діалогу між владою та сумчанами, за здатність використати мінімум сторінок по-максимуму тощо.

Апогеєм свята став солодкий подарунок – 30 кілограмовий торт із зображенням логотипів ЗМІ, які висвітлюють життєдіяльність міста.