Надрукувати
Перегляди: 1473

6 червня до Центру реінтеграції бездомних осіб завітали представники Релігійної Організації «Релігійне Управління Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні».


Зустріч в цьому місці відбулася невипадково, адже для Центру гості підготували подарунки та благодійну допомогу. Дана Релігійна Організація подбала про те, аби ті, хто мають статус бездомного та перебувають у Центрі реінтеграції, мали максимально комфортні умови. Тому завітали у гості не з порожніми руками – з собою привезли одяг, взуття, продукти харчування, медикаменти, господарчі товари.

«Все це є вкрай необхідним», - стверджує керівник Центру реінтеграції бездомних осіб Світлана СМІЛЯК.

Вона провела гостей по кімнатах, де мешкають відвідувачі закладу, всі разом оглянули оновлену кухню.

На зустрічі була присутня і заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ. Від імені міського голови Олександра ЛИСЕНКА вона подякувала Релігійній Організації «Релігійне Управління Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні» за те, що вони роблять святу справу – дбають про тих, кому в цьому житті пощастило менше.

Під час спілкування старійшина Релігійної Організації сказав, що на цьому етапі співпраця з Центром не припиниться і відразу поцікавився, які ще є нагальні потреби, над вирішенням яких Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні буде працювати вже в найближчий час.