Надрукувати
Перегляди: 1301

7 червня о 17.35 на лінію екстреного виклику "101" м. Суми, надійшло повідомлення про задимлення в одній із квартир будинку по вул. Праці.
Повідомлення про подію надійшло від сусідів, які по приїзду чергового караулу 1 Державної пожежно - рятувальної частини повідомили, що в одній із квартир на 5 поверсі знаходится господар похилого віку.

Відкривши двері, рятувальники потрапили в задимлелне приміщення, де в одній із кімнат виявили господаря, що лежав на ліжку. Його вивели на свіже повітря, від госпіталізації чоловік відмовився.

Причиною задимлення в кавртирі стало підгоряння їжі на кухні. За попередніми даними, господар знехтувавши правилами пожежної безпеки в побуті, поставив підігрівати їжу та заснув.
На щастя в даному випадку ніхто не постраждав, про те існує чимало випадків коли така необережність призводить до значних матеріальних втрат та людських жертв.

Тому рятувальники вкотре закликають неухильно дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті, під час використання побутових газових приладів, адже такі випадки нехтування простими правилами несуть за собою загрозу не тільки для Вас, але і для оточуючих.