007.jpg

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО разом з керівництвом області, Сумської дирекції АТ «Укрпошта», ОТУ «Суми» взяв участь в церемонії погашення художньої поштової марки «Зброя Перемоги. Світ з Україною».

Присвятили її світовим партнерам України, які допомагають їй озброєнням. Завдяки цьому Збройні Сили України успішно виконують бойові завдання. «Зброя – це те, що сьогодні вкрай необхідно нашим військовим. Тому підтримую ініціативу керівництва Укрпошти створити марку саме з таким зображенням. Це знак вдячності закордонним друзям, які нам допомагають боронити нашу землю», – сказав Олександр Лисенко.2 2

Поштова марка «Зброя Перемоги. Світ з Україною» випущена накладом у 160 тисяч. На ній зображені основні п’ять видів озброєння, яке надали іноземні партнери.

З кожної проданої марки 2 грн йтиме на закупівлю дронів для українських захисників. Охочі придбати марку та тим самим долучитись до допомоги українській армії, можуть зробити це від сьогодні у поштових відділеннях АТ «Укрпошта».