006.jpg

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО відзначив працівників поліції з нагоди Дня захисників та захисниць України.

Спільно з керівництвом області та ГУНП в Сумській області Олександр Лисенко нагородив поліціянтів за сумлінне виконання обов’язків і за вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю. Очільник громади зауважив, що окрім виконання обов’язків з охорони правопорядку, наразі поліцейські виконують і бойові завдання.

«В День захисників та захисниць України ми вклоняємося подвигу тих, хто відстоює нашу свободу в нав’язаній нам війні. З-поміж тисяч Героїв є й працівники поліції. Знаю, що незабаром багато хто з вас повернеться нести службу в найгарячіші точки, аби звільняти українську землю від окупантів. Щира вам за це дяка і шана», – сказав Олександр Лисенко.

Окремо він подякував і тим поліцейським, які стоять на варті правопорядку в сумській громаді. Адже від них також залежить спокій сумчан.

Під час заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять працівників поліції, які загинули, виконуючи службові обов’язки.