001.jpg

Управління Державної служби України з НС у Сумській області повідомляє про те, що 8 червня в приватному одноповерховому житловому будинку по вул.Садовій виникла пожежа.
Повідомлення про це на лінію екстреного виклику «101» надійшло о 18.53.

На місце виклику було направлено відділення чергових караулів 1-ї та 3-ї Державних пожежно-рятувальних частин обласного центру.

Як зясувалося, пожежу виявив сусід. Чоловік побачив, що крізь вікна та з – під покрівлі будівлі йде дим. Рятувальники за допомогою апаратів для захисту органів дихання на стисненому повітрі потрапили в будинок. В кімнаті, де знаходився осередок горіння, вони знайшли брата господаря оселі, а у сусідній задимленій кімнаті - його товариша. Потерпілих одразу вивели на свіже повітря. Від госпіталізації чоловіки відмовилися.

О 19.11 пожежа була локалізована, а о 19.41 - повністю ліквідована. До гасіння залучалось 2 одиниці спецтехніки та 6 фахівців собового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Причина пожежі з’ясовується.

Рятувальники вкотре наголошують на неухильному дотриманні правил пожежної безпеки в побуті, оскільки порушення цих простих, але вкрай важливих правил, може призвести окрім матеріальних збитків до людських жертв.