Надрукувати
Перегляди: 1635

Про те, як діти проводять своє дозвілля під час літніх канікул доповідали начальник відділу у справах молоді та спорту Віра МОТРЕЧКО, заступник начальника відділу охорони здоров’я Наталія КІПЕНКО та начальник управління освіти і науки Антоніна ДАНИЛЬЧЕНКО.


За словами Наталії Кіпенко, 1 червня розпочалось оздоровлення дітей диспансерної групи в стаціонарі та денних стаціонарах міської дитячої клінічної лікарні Святої Зінаїди. Заплановано оздоровити 1000 дітей, які перебувають на диспансерному обліку.

Від початку оздоровчої кампанії у міській дитячій лікарні оздоровлено 112 дітей, з них у стаціонарі – 71 дитина, в денних стаціонарах – 41 дитина.

Як повідомила Віра Мотречко, 8 червня було організовано роботу комісії з перевірки стану підготовки в літній період 2016 року дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Комісія прийняла дитячі табори «Сонячний» ПАТ «Насосенергомаш» та «Чайка» ПАТ «СНВО». Цього тижня також планують прийняти готовність ще 4 таборів. 9 червня також було організовано роботу комісії з питань розподілу путівок для дітей пільгових категорій.

Продовжується організаційна робота із забезпечення дітей пільгових категорій путівками в оздоровчий табір «Зоряний» КП «Шляхрембуд». Протягом І табірної зміни буде оздоровлено 112 дітей.

За інформацією Антоніни Данильченко, за участі управління перевіряється робота пришкільних та профільних таборів. У дошкільних навчальних закладах оздоровленням охоплено 4411 дітей. Для творчого, інтелектуального, культурного та фізичного розвитку дітей у закладах оздоровлення діють гуртки, студії, секції та інші творчі об'єднання. Передбачена також різноманітна розважальна програма, переважно конкурси, ігрові спортивні програми, екскурсії до бібліотек міста, ботанічного саду, військової частини, пожежної частини тощо.