Надрукувати
Перегляди: 1319

Департамент соціального захисту населення з травня розпочав видачу пільгових путівок громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, відповідно до раніше поданих заяв та медичних довідок за місцем реєстрації особи.

Всього в поточному році планується забезпечити путівками до санаторно-курортних закладів «Токарі» Сумської області, «Карпати» Закарпатської області та «Скадовськ» Херсонської області 94 особи відповідної категорії.

Термін подання заяв на забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, путівками на санаторно-курортне лікування в наступному році закінчується 15 жовтня 2016 року.

Право на безоплатні путівки мають особи, віднесені до категорії 1; діти-інваліди, захворювання, яких пов'язане з наслідками аварії на ЧАЕС .

Для вирішення питання оздоровлення в 2017 році, вищезазначеним категоріям необхідно подати до 14 жовтня нинішнього року до департаменту соціального захисту населення міської ради (вул. Харківська, 35; каб. 124; тел. 60-45-52) заяву та необхідний пакет документів: довідку за формою 070/о (із зазначенням діагнозу, сезону та профілю санаторно-курортного лікування); копію посвідчення постраждалої особи; копію паспорта.

В разі подання заяви за місцем проживання, відмінним від місця реєстрації, особою додатково подається довідка з місцевого органу про те, що постраждала особа не перебуває на обліку для забезпечення в наступному році санаторно-курортною путівкою.