003.jpg

Патрульна поліція Сум підбила підсумки роботи за перший місяць своєї діяльності. Звітували патрульні на брифінгу, який відбувся 13 червня у приміщенні Управління патрульної поліції у місті Суми.

З першими статичними даними та враженнями від роботи своїх колег поділився з журналістами тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління патрульної поліції у місті Суми Андріан ГОРБАЧЕВСЬКИЙ.

З 12 травня, відколи запрацювали у Сумах патрулі нової поліції, співробітники служби опрацювали понад 7 000 викликів. За словами керівника, в середньому на виклик екіпаж прибуває за 6 хвилин.

Протягом місяця патрульні виїжджали на 92 ДТП, склали близько 1200 адміністративних матеріалів.

За цей час розкрито23 правопорушення за ознаками кримінального, знайдено 5 зниклих людей.

Патрульні мають за пріоритет попередження можливих порушень, створення безпечних умов на вулицях обласного центру, тож не лише приділяють особливу увагу формуванню у сумчан відповідних навичок, але й завжди відгукуються на особисті звернення городян про допомогу. Тим самим підвищують довіру жителів міста до патрульної поліції та правоохоронців. Тож очікують на таку підтримку і від містян.

«Ми сподіваємось на підтримку і взаємодію. Лише спільними силами ми зробимо наші вулиці безпечними», – звернувся до сумчан тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління Андріан Горбачевський.