003.jpg

Сумчан продовжують знайомити з можливостями та функціоналом Міського чат-бота «Суми 15-80».

Такі зустрічі-презентації спільно проводять посадовці управління суспільних комунікацій та управління публічної інформації.

Цього тижня вони завітали до Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка, де спілкувалися з представниками філій Сумської публічної бібліотеки.

На початку розказали про можливості та особливості такого інструменту комунікації, як чат-бот «Суми 15-80». На прикладах продемонстрували базовий функціонал за кожним з його розділів. Звернули увагу на те, як надходять повідомлення та оповіщення, як правильно подати заявку, як користуватися довідковою базою та оцінити надавачів послуг, познайомитися з депутатом по округу тощо.

Потому відповіли на запитання присутніх та на практиці допомогли у набутті навичок користування чат-ботом. Бібліотекарі висловили зацікавленість у використанні «Суми 15-80» та відмітили його простий інтерфейс і налаштувань, тож будуть користуватися ним і поширювати інформацію про чат-бот.

Додамо, що подібні зустрічі проходять вже кілька тижнів, зокрема, у колективах лікувальних закладів, з представниками сумських шкіл, підопічними Центру дозвілля і культури та ін.

Нагадаємо, Міський чат-бот «Суми 15-80» – надійний та зручний інструмент комунікації мешканців громади та влади. Він допомагає отримати актуальну та оперативну інформацію про аварійні та планові ремонти комунальних мереж за визначеною користувачем адресою, подати заявку про усунення проблем, оцінити комунальні служби. А ще – дізнатися контакти свого депутата, місце розташування найближчого укриття, відстежувати рух комунального громадського транспорту, містить довідкову інформацію про комунальні, соціальні служби, заклади охорони здоров’я, освіти, органи влади.