004.jpg

У вівторок працівники бібліотеки-філії № 16 організували для відпочивальників табору школи № 7 інтерактивний захід «День казки».

Бібліотекарі зазначають, що роль казки в розвитку дитини багатогранна, вона і фантазію розвиває, і мислення, і навіть правильну мову. Саме тому з давніх часів казка є невід'ємною частиною виховання кожної дитини.

Проведена працівниками книгозбірні в рамках «Дня казки» бесіда «У світі казки чарівної» збагатила знання дітей про такі твори, книжкова виставка «У світі казок» дозволила здійснити віртуальну мандрівку улюбленими казками.

Під музичний супровід бібліотекарі провели для гостей вікторину «Впізнай улюблену казку», а казковий герой Колобок запросив маленьких відвідувачів бібліотеки на фізкультхвилинку.

Школярикам дуже сподобались конкурси і загадки, які розвивають логічне мислення і увагу: «Впізнай героя казки», «Назви казку в назві якої число», «Бюро знахідок».

Також малеча відвідала майстер-клас «Виготовлення Червоненької квіточки», послухала улюблені пісні з мультиків.

З чарівної торбинки діти отримали цукерки з казковими назвами.

Всім було весело і цікаво, а ще завдяки казкам юні сумчани навчились відрізняти справжнє від вдаваного, щирість від лестощів, добро від зла.