002.jpg

16 червня під головуванням заступника міського голови Альони ДМІТРЄВСКОЙ відбулося чергове засідання консультативної ради з питань соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.


Серед розглянутих питань – пенсійне забезпечення та медичне обслуговування мешканців обласного центру, які належать до цієї категорії.

Департаментом соціального захисту населення міської ради розпочато видачу путівок до санаторно-курортних закладів «Токарі» (Сумська область), «Карпати» (Закарпатська область) та «Скадовськ» (Херсонська область). Всього в поточному році планується оздоровити 94 постраждалих осіб, які належать до І категорії.

Цю інформацію довели до представників громадських організацій, що опікуються соціальним захистом постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС.

Для вирішення питання оздоровлення в 2017 році, громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, необхідно подати до 14 жовтня поточного року до департаменту соціального захисту населення міської ради заяву та необхідний пакет документів: довідку за формою 070/о (із зазначенням діагнозу, сезону та профілю санаторно-курортного лікування); копію посвідчення постраждалої особи; копію паспорта.

Документи слід надати за адресою: вул. Харківська, 35; каб. 124; тел.: (0542) 604-552.