001.jpg

Інформація про актуальну ситуацію.

Безпекова ситуація:

  • протягом дня 17 січня ворог здійснив 40 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 181 вибух. Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Юнаківська, Хотінська, Великописарівська, Глухівська, Шалигинська, Середино-Будська громади. За підсумками протиповітряних боїв вчора ввечері та вночі, з 17 на 18 січня, силами ППО області знищено шість ворожих БПЛА типу «Шахед». Вночі, 18 січня, росіяни здійснили два обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано дев'ять вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська та Середино-Будська громади. 

Транспорт:

  • пасажирів перевозять 52 одиниці комунального (38 тролейбусів і 14 автобусів) і 184 одиниці приватного громадського транспорту. Комунальний транспорт у зв'язку з погодними умовами слідує за маршрутами із запізненням.

Погода:

  • хмарно, вдень сніг, мокрий сніг та дощ, ожеледь, слабке налипання мокрого снігу, протягом доби хуртовина, слабкий туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 9 – 14 м/с, місцями пориви 17 – 22 м/с. Стовпчики термометрів показуватимуть вдень 1°C – 3°C.

Оперативно отримувати інформацію про аварійні відключення за адресами, а також подавати заявки можна за допомогою міського чат-бота «Суми 15-80» у Viber або Telegram.