004.jpg

Інформація про актуальну ситуацію.

Безпекова ситуація:

  • протягом дня 19 січня ворог здійснив дев'ять обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 31 вибух. Обстрілів зазнали Хотінська, Миропільська, Краснопільська, Білопільська громади Вночі, 20 січня, росіяни шість обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 18 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Миропільська, Середино-Будська, Свеська, Зноб-Новгородська громади.

Холодне водопостачання:

  • у зв'язку з поривом порив на лінії В-100 по вул. Добровільна, 14 відсутнє водопостачання по вул.Добровільна, вул. Юрія Липи, вул. 8-го Березня, вул. Слобідська.

Теплопостачання:

  • у зв'язку з поривом порив на вводі по вул.Привокзальна,11 відсутнє теплопостачання в будинках за адресами: вул.Привокзальна, 3, 7, 9, 11, 13.

Транспорт:

  • пасажирів перевозять 41 одиниця комунального (27 тролейбусів і 14 автобусів) і 136 одиниць приватного громадського транспорту. 

Погода:

  • хмарно з проясненнями, вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західній 5-10 м/с. Стовпчики термометрів показуватимуть вдень 3°C – 5°C.

Оперативно отримувати інформацію про аварійні відключення за адресами, а також подавати заявки можна за допомогою міського чат-бота «Суми 15-80» у Viber або Telegram.