007.jpg

Інформація про актуальну ситуацію.

Безпекова ситуація:

  • протягом дня 4 лютого ворог здійснив 24 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 97 вибухів з мінометів, артилерії, авіації та з БпЛА (FPV-дрон). Обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Краснопільська, Білопільська, Великописарівська, Есманьська, Свеська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська громади. Вночі та зранку 5 лютого росіяни здійснили шість обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 25 вибухів. Обстрілів зазнали Краснопільська, Білопільська, Есманьська, Середино-Будська громади.

Холодне водопостачання:

  • у зв'язку із ліквідацією пориву на водомережі діаметром 500 мм по вул. Родини Линтварьових з 10:00 буде призупинена робота Лучанського водозабору. Без водопостачання тимчасово залишаться будинки за адресами: просп. Шевченка, вул. Реміснича, вул. Металургів, вул. Хворостянка, вул. Британська, вул. Революції Гідності, вул. Гетьмана Павла Скоропадського, вул. Новомістенська, вул. Троїцька, вул. Псільська, вул. Привокзальна, вул. Бельгійська, вул. Родини Линтварьових та прилеглі до них вулиці, а також урочище Баранівка.

Транспорт:

  • пасажирів перевозять 52 одиниці комунального (38 тролейбусів і 14 автобусів) і 180 одиниць приватного громадського транспорту. 

Погода:

  • хмарно, мокрий сніг та дощ, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с Стовпчики термометрів показуватимуть вдень 1 – 3°C тепла.

Оперативно отримувати інформацію про аварійні відключення за адресами, а також подавати заявки можна за допомогою міського чат-бота «Суми 15-80» у Viber або Telegr