0012.jpg

Інформація про актуальну ситуацію.

Безпекова ситуація на Сумщині:

  • протягом дня 23 лютого ворог здійснив 28 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 148 вибухів. Обстрілів зазнали Хотінська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Середино-Будська громади. Вночі та зранку 24 лютого росіяни здійснили 21 обстріл прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 64 вибухи з мінометів, артилерії, РСЗВ, танку, також були обстріли зі стрілецької зброї. Обстрілів зазнали Юнаківська, Хотінська, Білопільська, Шалигинська, Есманьська, Зноб-Новгородська, Середино-Будська громади.

Холодне вопостачання:

  • у зв'язку з поривом на вводі діаметром 100 мм по вул. Івана Сірка, 23 відсутнє холодне водопостачання за цією адресою.

Гаряче водопостачання:

  • у  зв'язку з поривом на ЦТП № 6 відсутня циркуляція гарячого водопостачання за адресами: пров. Лесі Українки, 2А, 4, 4/1; просп. Перемоги, 103, 103/1.

Транспорт:

  • пасажирів перевозять 51 одиниця комунального (36 тролейбусів і 15 автобусів) і 130 одиниць приватного громадського транспорту.

Погода:

  • за інформацією Сумського обласного центру з гідрометеорології, протягом доби буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний 7 – 12 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с. Стовпчики термометрів показуватимуть 5 – 7°C тепла.

Оперативно отримувати інформацію про аварійні відключення за адресами, а також подавати заявки можна за допомогою міського чат-бота «Суми 15-80» у Viber або Telegr