001.jpg

П’ять учнівських команд шкіл Сумської МТГ отримали фінансування для власних проєктів в рамках програми UPSHIFT, яка реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

Загальна сума фінансування становить 375 508 грн.

Тематика проєктів наступна: створення безпечного спортивного середовища та мотивації мешканців до занять спортом (с. Велика Чернеччина, команда «Goal getters»), розв’язання проблеми нестачі можливостей для навчання, самовдосконалення та комунікації серед молоді 14 – 21 років (класична гімназія та гімназія № 1, «Place2Study»), допомога у виборі професії майбутнього та процедурі працевлаштування (Класична гімназія, «Right Development»), організація активностей для покращення ментального здоров’я учнів (школа № 26 «Несамовита п'ятірка»), формування комплексних знань та практичних навичок з основ домедичної допомоги для учнівської молоді с. Стецьківка в умовах воєнного стану (Стецьківський ЗЗСО, «Just Do It»).

Програму UPSHIFTв Сумській та Полтавській областях реалізують ГО «Центр Євроініціатив» у партнерстві з ГО «Нова Полтава» за підтримки ЮНІСЕФ.