004.jpg

Психолог КУ «Центр учасників бойових дій» безоплатно надає широкий спектр психологічних послуг захисникам/захисницям та їхнім рідним.

Зокрема здійснює психологічну діагностику задля оцінки актуального психологічного стану та індивідуально-психологічних особливостей, визначення потреби та оптимальних методів психологічної допомоги.

Також психолог комунальної установи консультує індивідуально з метою пошуку шляхів розв’язання власних психологічних проблем, з питань внутрішньо сімейних відносин, забезпечення психологічної підтримки на етапі втрати близької людини, пошуку ресурсу, стабілізації психоемоційного стану.

Серед послуг, які пропонує фахівець, – психологічні тренінги, практичні заняття, спрямовані на саморозкриття учасників груп, актуалізацію наявного досвіду, формування навичок самопізнання та саморозвитку, опанування нових комунікативних і поведінкових стратегій (кілька разів на місяць, відповідно до плану).

Окрім цього, психолог Центру УБД займається проведенням профілактичних, розвиткових і корекційно-розвиткових занять з дітьми та дорослими з корекції тривожності, страхів, агресивності, формування навичок саморегуляції, корекція пізнавальних процесів.

Отримати детальну інформацію чи зареєструватись можна за телефонами: (093)1079453 (психолог Анна ТИМЧЕНКО), (050)1079453 (приймальня Центру УБД).