007.jpg

Напередодні свята молоді керівництво міста та юнаки і дівчата зібралися за круглим столом.

Основна мета зустрічі налагодження тісного контакту між представниками владних структур та молоді, обмін перспективними пропозиціями щодо розвитку міста і створення комфортних умов для реалізації творчих задумів і амбітних планів.

Секретар Сумської міської ради Андрій БАРАНОВ відзначив позитивну динаміку молодіжного руху в Сумах. За його словами, молодь міста активно долучається до впровадження європейських ініціатив на теренах обласного центру і регіону. Посадовець переконаний, саме паритетні відносини між чиновниками і когортою юних, розумних, талановитих і амбітних сумчан – запорука розбудови Сум та держави в цілому.

Начальник відділу у справах молоді та спорту Віра МОТРЕЧКО в свою чергу наголосила, що фахівці профільного структурного підрозділу міськради докладають максимум зусиль, аби форсувати процес втілення в життя креативних і корисних ідей, що генерує сучасна молодь. Із міського бюджету на реалізацію молодіжних проектів цьогоріч виділили 500 тис. грн.

На завершення зустрічі кращій молоді Сум посадовці вручили грамоти Сумського міського голови та пам’ятні статуетки. Посадовці поспілкувалися з представниками молодіжної спільноти у неформальній обстановці та вислухали від учасників круглого столу пропозиції щодо подальшої співпраці та покращення життя у рідному місті.