Надрукувати
Перегляди: 1867

Традиційно епіцентром масштабного святкування став парк імені Кожедуба, де просто під відкритим небом розгорнулося фестивальне містечко.

Містяни не лише поринули в атмосферу релаксу, а й провели дозвілля цікаво та з користю. Жителі обласного центру мали можливість відвідати низку різнопланових майстер-класів, приміром з гри на барабанах, декупажу, флористики, тощо. На хенд-мейд ярмарку можна було придбати власноруч виготовлені товари місцевих майстрів. А ще скуштувати фірмові страви ресторанів Сум.

Крім того, жителі та гості міста над Пслом насолоджувалися танцювальними номерами, професійною грою та вокалом знаних сумських колективів і виконавців.

Любителям драйву, екстриму та запеклих батлів пропонували відвідати зону спортивного дозвілля: смугу перешкод від фітнес-клубу «Magictime», бампербол, виїзний тир та пейнтбол, виїзний боулінг, Street workout, майстер класи та показові виступи з видів боротьби, флорбол.
Фінальний акордом святкового дійства стало фаєр-шоу від студії «Конкордія».

Основною метою цьогорічного Дня молоді стала популяризація молодіжної творчості, підтримка творчо обдарованої молоді, надання молоді можливостей для реалізації власного потенціалу.

Насичену розважальну програму підготували спільними зусиллями управління молоді і спорту Сумської ОДА та міського Центру дозвілля молоді.

День молоді у Сумах проходив під гаслом «Знайди себе», – говорять організатори. Усю територію парку Кожедуба поділили на міні-містечка, де кожен міг віднайти щось до душі.

За словами завідувача відділу організації дозвілля молоді ЦДМ Ірини МАРТИНЕНКО загалом алгоритм загальноміських святкувань традиційний, проте кількість розважальних локацій збільшилася. Серед основних осередків відпочинку: зона спортивного дозвілля, дитячих та сімейних розваг, хенд-мейд ярмарок та фуд-зона.

Організатори наголошують, головна мета таких заходів створення майданчику для презентації товарів і послуг підприємств і компаній, що орієнтовані на молодь, а також ознайомлення юнаків і дівчат із різними видами активного релаксу, популяризація здорового способу життя.

Самі ж сумчани, як дорослі, так і діти, запевняють, від свята отримали неймовірний заряд енергії. Містяни певні, нині людям не вистачає позитиву, а саме такі культурні дійства допомагають відновити емоційний баланс.