005.jpg

Напередодні Дня охорони праці в Офісі відновлення та розвитку Сумської МТГ відзначили сумчан, котрі дбають про безпеку на робочих місцях.

В. о. міського голови Артем КОБЗАР, звертаючись до присутніх, зазначив, що нині дотримання вимог із охорони праці набуло ще більшої ваги, адже до звичайних небезпек, які можуть чатувати на робочому місці, додалися бойові дії та наслідки від них. Посадовець подякував тим, хто стежить за дотриманням належних умов при організації праці, й тим, хто дбає про безпеку на своєму робочому місці за те, що завдяки їхній сумлінності та відповідальності вдається знизити ризик виникнення надзвичайних ситуацій у тій чи іншій сфері.

«Завдання кожного керівника – не бути байдужим та не нехтувати безпекою на робочих місцях. Це ж стосується й працівників. Водночас необхідно, аби не лише вони самі дотримувались правил безпечної праці, а й спонукали до цього колег», – сказав він.

В. о. міського голови та його заступник Римма БИКОВА вручили запрошеним відзнаки за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення безпечних умов праці на підприємствах, установах та організаціях міста та з нагоди Дня охорони праці.

Заступник голови Сумської обласної організації профспілок Олександр ТКАЧЕНКО зазначив, що останнім часом у місті, зокрема завдяки відділу з охорони праці Сумської міської ради, зроблено багато, для того, щоб система охорони праці продовжувала функціонувати. Тож, відзначив його начальника Ірину СУПРУН, а також працівників міських медичних закладів.