0010.jpg

Трьох працівників КП «Міськсвітло» за сумлінну працю в особливих умовах відзначили почесними грамотами та подякою міського голови.

Вони дбають про міські електромережі та несуть світло жителям сумської громади від початку повномасштабної війни.

В.о. міського голови Артем КОБЗАР під час засідання виконавчого комітету вручив від імені громади відзнаки. Михайло ХОМЕНКО, електромонтер з ремонту повітряних ліній електропередач V розряду, та Сергій ЛУБИНЕЦЬ, водій автовишки, отримали Почесні грамоти міського голови, а Микола ХІСМАТУЛІН, електромонтер з ремонту повітряних ліній електропередач V розряду –Подяку міського голови з врученням нагрудного знаку.DSC 8598

«Від початку збройної агресії рф проти України працівники комунального підприємства виконували всі необхідні роботи для підтримання електричних мереж міста Суми у належному робочому стані. Зокрема, виїздили на усунення пошкоджень, спричинених ворожими обстрілами, та виконували роботи в особливих умовах, часто навіть ризикуючи власними життями», – наголосив Артем Кобзар.

Від імені громади він щиро подякував енергетикам за їх сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності та самовідданість.