0010.jpg

На засіданні виконавчого комітету в.о. міського голови Артем КОБЗАР вручив спортсменам і їхньому тренеру грамоти та цінні подарунки.

Троє сумчан-вихованців міських комунальних ДЮСШ, майстри спорту міжнародного класу: Анастасія КУРАШВІЛІ (КДЮСШ «Суми»), Станіслав ГАЛАЙДА (КДЮСШ №1), Анастасія ЛИТВИН (КДЮСШ «Спартак»), у складі Національної збірної України зі спортивної аеробіки гідно представили місто на Кубку світу, який з 24 по 27 травня проходив у Йокогамі (Японія).

Сумські спортсмени представляли Україну в чотирьох видах змагань серед команд з 20 країн світу.

У індивідуальному виступі Анастасія Курашвілі виборола срібну нагороду. У категорії «змішані пари» Станіслав Галайда та Анастасія Курашвілі вибороли бронзові медалі, поступившись лише господарям змагань – Японії.

За підсумками усіх етапів Кубку у світовому рейтингу атлетів зі спортивної аеробіки пара Станіслав Галайда та Анастасія Курашвілі визнана ТОП -1.

Анастасію Курашвілі назвали спортсменом року.

У загальному світовому рейтингу з врахуванням кубкових етапів трійка сумчан: Анастасія Литвин, Станіслав Галайда, Анастасія Курашвілі посіла третє місце.

На засіданні виконавчого комітету в.о. міського голови Артем Кобзар вручив спортсменам грамоти міського голови та цінні подарунки.

Подякував за успішні виступи на змаганнях світового рівня, високі досягнення в спорті, професійну майстерність, прославлення міста Суми серед міжнародної спортивної спільноти.

За високий професіоналізм у вихованні спортсменів високих розрядів, відповідальну підготовку до змагань нагороджена й тренер–викладач ДЮСШ «Спартак», заслужений працівник фізичної культури та спорту України Оксана ДУБИНСЬКА.